Ev hanımlarından, öğrenciler yararına kermes

Erbaa Gönüllü Ev Hanımları Birliği, öğrenciler yararına kermes düzenledi. Düzenlenen kermeste kışlık yiyecekler ve el yapımı reçeller yoğun ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa ilçesinde gönüllü hanımlar tarafından hazırlanan yiyecekler, öğrenciler yararına düzenlenen kermeste satışa sundu. Kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği belirtildi. Cumhuriyet Mahallesi Erek Caddesi üzerinde kurulan kermesin 10 gün süre ile halka açık olacağı kaydedildi.

Çeyizlik malzemeler, mutfak-ev malzemeleri, tatlı, pasta ve gözleme çeşitlerinin yer aldığı kermesin açılışına Erbaa Belediye Başkan Vekili Ömer Söylemez, Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ardıç, Erbaa Sanayici ve İşadamları Derneği(ESİAD) Genel Sekreteri Mehmet Peşkir, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı.

Kermesten elde edilen gelirin hayırlı işler ve eğitim hizmetleri için harcanacağını ifade eden Erbaa Belediye Başkan Vekili Ömer Söylemez, bu tür hizmetlerin önemine dikkat çekerek devamlı bir şekilde devam etmesi dileğinde bulundu. Ev hanımlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Söylemez, "Eğitim için yapılan bütün gayretler takdire şayandır. Ben gönüllü hanımları yaptıkları bu çalışmadan dolayı kutluyor, kendilerine ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından merkez camii imamı Kadir Özkan tarafından yapılan dua ile kermesin açılış kurdelesi kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber