'Manavgat'a niçin bir yıldır müftü atanmıyor?'

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, bir yıldır Manavgat'a müftü atanmamasını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a sordu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, yaptığı açıklamada, DİB'in bir yıldır Manavgat'a ilçe müftüsü atamamasının üzüntü verici olduğunu söyledi. İlçe Müftüsü Nadir Aydın'ın DİB'e bir yıl önce müfettiş olarak atanmasından bu yana Manavgat'a müftü atanmadığını belirten Kılınç, merkez nüfusu 100 bin olan turizm şehrine bir müftü atanmamasının onur kırıcı olduğunu ifade etti.

En güvenilir kurumlar arasında yer alan DİB'te de hantal bürokrasinin kendisini göstermesinin üzüntü verici olduğunun altını çizen Kılınç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan Manavgat'a bir yıldır niçin müftü atanmadığını öğrenmek için mektup yazdıklarını kaydetti. Kılınç, "Bir yıldır Manavgat'a müftü ataması yılan hikayesine döndü. Atandı atanacak derken bir yıl geçti. Kurumların görevi ne olursa olsun hiç kimsenin Manavgat'ı cezalandırmaya hakkı yok. Bu amaçla Bekir Bozdağ'a mektup yazdık. Bir ay içinde Manavgat'a müftü atanmazsa imza kampanyası başlatacağız. Manavgat'a bir müftü atamasını gerçekleştirmeyenlerin ilçe halkına bir açıklamaları olmalı." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber