Artık aradığınız usta bir tık ötede

Ustasını internette bulanların adresi ?ustaiste.com' hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Usta arama derdine son veren internet sitesi ile artık boya zamanı gelen evin boyacısı, bakım isteyen bahçenin bahçıvanı ve ahşap işler için aranan marangozun hepsi bir tuşla hizmete gelecek.

Ustaların, boyacıların, bahçıvanların ve marangozların bulunduğu internet sitesinde firmalar ve ustalar, ücretsiz kayıt sistemi ile yaptıkları işleri ve uzmanlık alanlarını sisteme aktaracak.

Böylece, ustalar ve firmalar, kullanıcılar tarafından eklenen iş taleplerine teklifte bulunarak hem kendileri kazanacak, hem vatandaşın usta arama derdine son verecek.

Vatandaş, ihtiyaç duyduğu hizmeti 'ustaiste.com'a yazarak, ücretsiz iş talebinde bulunurken, site bünyesinde yer alan kayıtlı firmalar ve ustalar ise vatandaşa, talep edilen işle ilgili neler yapabileceklerini anlatıp, teklif verecek.

Usta arayan vatandaş ise kendisine gelen teklifleri, ustaların daha önce yaptığı işlerden aldıkları puanlara ve yorumlara bakarak kıyaslayabilme imkanına sahip olarak karar verecek. Vatandaş, kendisine en uygun olan ustayı kolaylıkla seçme fırsatına tek bir tıkla sahip olabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber