Kaldırımdaki fidanı kıran şahıs güvenlik kamerasına yakalandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kişinin, belediyenin kaldırım kenarına diktirdiği fidanı kırması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gece karanlığında yaklaşık 10 dakika uğraştıktan sonra fidanı ortasından kıran şahıs, kayıplara karıştı.

Belediyenin kenti güzelleştirmek için İstasyon Mahallesi'ndeki caddelere diktirdiği ağaçlardan biri kimliği henüz belirlenemeyen şahıs tarafından kırıldı. Olay gece yarısı saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Olay yerine gelen bir şahıs önce çevreyi kontrol etti. Daha sonra ağacı gövdesinden sallamaya başladı. Bu girişiminden vazgeçen şahıs, ardından ağaca tırmanmaya çalıştı. Arada telefonla da konuşan şahıs, kısa bir süre için olay yerinden uzaklaştı. Sonrasında tekrar gelen şahıs, ağacı gövdesinden kestikten sonra iterek kırdı. Henüz kimliği belirlemeyen şahıs, olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra, olay yerinden geçen iki kişi ise ağacın hizasında bulunduğu dükkâna zarar verip vermediğini kontrol etti. Tüm bu yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Cadde üzerinde bulanan esnaflar ise ağacı kimin neden kırdığını bilmediklerini belirterek, "Güvenlik kameralarını izledik ve olay anını gördük. 10 dakika boyunca uğraş verip bu ağacı kıran bir şahıs var. Biz bu şahsın en kısa zamanda bulunmasını istiyoruz." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber