Antalya Kepez'de 10 mahalle ve 3 köye muhtar evi yapılıyor

Antalya Kepez'de 10 mahalle ve 3 köye muhtar evi yapılıyor. 2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecek olan muhtar evleri, Varsak Demirel, Varsak Şelale, Çankaya, Fevzi Çakmak, Kütükçü, Altınova Düden, Altınova Orta, Ulus, Ünsal, Zafer mahalleleri ile Çamlıca, Kirişçiler ve Odabaşı köylerine inşa ediliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Hakan Tütüncü, muhtar evlerinin Kepez'e hayırlı olmasını dileyerek, ?Muhtar evlerinde, kamu hizmeti yapılıyor. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsın.? dedi.

Kepez'de muhtar evi olmayan mahalle kalmayacağını belirten Tütüncü, ?İhtiyaç olan ve bu yılki yatırım programında olmayan mahallelerimize 2013'te hizmet binalarını yapacağız. Muhtar evleri 474 bin TL'ye mal olacak.? diye konuştu.

Cumhuriyet döneminin ilk yıllarındaki Türk mimarisi şeklinde projelendiren ve 66 metrekare alandan oluşan muhtar evlerinde, muhtar odası, sekreter odası, mutfak ve lavabo bulunuyor. Daha önce de Barış, Beşkonak, Emek, Esentepe, Duraliler, Düdenbaşı, Fatih, Habibler, Kuzeyyaka, Kültür, Mehmet Akif Ersoy, Şafak, Yavuz Selim ve Yükseliş mahallelerine muhtarlık hizmet binası yapılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber