Aşkını ispatlamak için bacağına şişe sapladı

Nazilli'de ayrılmak isteyen kız arkadaşını vazgeçirmek isteyen genç aşık, "Senin için her şeyi yaparım" diyerek, elindeki şişe parçasını bacağına sapladı. Sinir krizi geçiren genç, tedavi altına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Turan Ataktı (22), kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı ile Nazilli Belediye Meydanı'ndaki bir kafede buluştu. Kız arkadaşının ayrılmak istediğini söylemesine sinirlenen Ataktı, genç kızı ayrılık teklifinden vazgeçirmeye çalıştı. Uzun süren sözlü tartışmanın ardından ?Senin için her şeyi yaparım' diyen genç açık, kafenin karşısına geçerek vatandaşların şaşkın bakışları arasında elinde bulunan kola şişesini kırarak bacağına sapladı.

Kız arkadaşı yaşanan olayın ardından olay yerinden uzaklaşırken; acılar içinde yere yığılan genci ise arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilen genç, kendisini hastaneye götürülmek isteyen sağlık ekiplerine uzun süre itiraz etti. Arkadaşlarının ve kendisini tanıyan polis memurlarının isteğini kıramayan genç, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber