Sincan'da uygulamalı girişimcilik kursu öğrencileri sertifikalarına kavuştu

Sincan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursu öğrencileri sertifikalarına kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni girişimciler sertifikalarını Yenikent ve Temelli'de düzenlenen törenle aldı. Sertifika töreninin ardından girişimcilere iş hayatlarında destek olması için başarıyı getiren etkenler konulu bir seminer verildi.

Ankara Sincan Belediyesi yeni girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Sincan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile yürütülen uygulamalı girişimcilik kursu mezunlarını verdi. 60 kursiyerin mezun edildiği sertifika töreni sonrasında yeni girişimci adaylarına, iş hayatlarında yardımcı olması için başarıyı getiren etmenler konulu seminer verildi. Seminerden ve kurstan oldukça mutlu ayrılan kursiyerler, Sincan'ı daha ileriye taşımak için girişimde bulunacaklarını belirtti.

Yeni girişimcileri her zaman desteklediklerini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Sincanımızın daha ileri seviyeye ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni girişimci adaylarımıza da iş hayatlarında başarıyı yakalamalarını temenni ediyorum. KOSGEB'e de katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber