Altındağ Belediyesi sosyal medyada hesap açtı

Altındağ Belediyesi, vatandaş ile kolay etkileşim için sosyal medyada hesap açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Altındağ Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarını takip eden vatandaşlar 7 gün 24 saat etkileşim kurabilecek. Vatandaşlar, Altındağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler, projeler, açılışlar ve belediye ile ilgili yeni bilgilerden anında haberdar olabilecek.

Son güncellemelerin ardından bir ayda Facebook'ta 4 bin 226 takipçiye ulaşıldı. Takipçilerden gelen görüş, şikayet ve öneriler titizlikle değerlendirilip, vatandaşların talepleri kısa sürede cevaplandırılıyor. Video paylaşım sitesi YouTube üzerinden de vatandaşlar ile buluşan Altındağ Belediyesi; düzenlenen etkinlikler, açılışlar ve ödül törenlerinden güncel görüntüleri internet kullanıcıları ile buluşturuyor.

Altındağ Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları: "Facebook: https://www.facebook.com/altindagbel, Twitter: https://twitter.com/altindagbel, YouTube: http://www.youtube.com/user/ALTINDAGBLD"

Öte yandan Ankara'nın gözde turistik mekanı Hamamönü de, Facebook hesabı üzerinden yayınlanan etkinlik haberleri ve birbirinden güzel fotoğrafları ile ziyaretçilerini bilgilendiriyor. Hamamönü'nün Facebook sayfasına ise https://www.facebook.com/hamamonualtindag adresinden erişilebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber