Alaca'da dilenci operasyonu

Çorum'un Alaca ilçesinde vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine polis ve zabıta ekipleri ortak bir çalışma yaparak dilencilik yapan iki kadını yakaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis lojmanlarının bulunduğu noktada dilencilik yapan iki kadını vatandaşlar polise şikayet etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, haklarında gerekli soruşturmayı yaptıktan sonra iki kadını zabıta ekiplerine teslim etti. Dilencilerin ellerinde bulunan paralara el konulurken, gerekli ceza ve uyarılarının yapılacağı belirtildi.

Belediye Zabıta Amiri Muhterem Öztürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ilçede dilencilere göz açtırmadıklarını ifade etti.

Başka il ve ilçelerden Alaca'ya dilencilik yapmaya gelenlerin olduğunu söyleyen Öztürk, ''Yakalanan iki dilenci ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli soruşturmalarını yaptı. Sonrasında ise gerekli kanuni işlem yapılmak üzere Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliği Ekiplerine teslim edildi. Üzerlerinde çıkan paralara el konularak Belediye Tahsilat Şefliğine gelir olarak yatırılmıştır. Ekiplerimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçemizde kesinlikle bu gibi olaylara müsaade etmeyecektir.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber