Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Tokat Erbaa'da bir apartmandan gelen kötü koku ihbarını değerlendiren polis, 66 yaşındaki Dindar Başaran'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erbaa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No: 73 de oturan ve tek başına yaşayan Dindar Başaran evinde ölü bulundu. Yaşadığı apartmandan gelen kötü koku üzerine yapılan ihbarı değerlendiren polis yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı. İtfaiye yardımıyla balkondan eve giren polis, Başaran'ın günler önce öldüğünü belirtti.

Komşuları, yalnız yaşayan yaşlı kadını en son Arife günü gördüklerini söyledi. Ortalıklarda gözükmeyen Başaran'ın akrabalarının yanında olabileceği düşüncesiyle kapısını çalmayan komşuları, daireden gelen kötü koku üzerine polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve savcı Dindar Başaran'ın ölümüyle ilgili inceleme başlattı. Abisi ve kardeşi olduğu belirtilen iki kişi ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Başaran'ın yurt dışında iki çocuğunun olduğunu ve yalnız yaşadığını belirten komşuları, zararsız kendi halinde biriydi açıklamasında bulundu.

İlk incelemeye göre 14 gün önce hayatını kaybettiği sanılan Başaran, yapılan incelemenin ardından Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber