İznik Devlet Hastanesi'nde görev değişimi

Bursa'nın İznik ilçesinde Devlet Hastanesi'nde yönetim değişikliğine gidildi. Başhekimden müdüre kadar idari kadro yenilendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan yeni Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı İznik Devlet Hastanesi'nde yönetim yeniden şekillendi. Yapılan yönetim değişikliğinde yeni başhekim Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu oldu. Başhekim yardımcılığına Op. Dr. Mehmet Deniz getirilirken, idari ve mali işlerin başına Mehmet Genç, sağlık bakım hizmetleri müdürlüğüne Cemal Uçar, hastane müdür yardımcılığına Engin Burul ve Öznur Akkoyun getirildi.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Alemdaroğlu, ?Hastanemizin yeni idareci ve mevcut personel değişikliği ile birlikte sağlık hizmetine kaldığımız yerden en verimli bir şekilde devam edeceğimizi söylemek istiyorum. Hastane kabulünden taburcu aşamasına kadar geçen süreçte ekip anlayışı ile vatandaşımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunacağız. Vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili her meselesini çözmek için kapılarımız 7-24 açık olacak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber