Sakarya, 6 ülkenin öğrencilerine ev sahipliği yapacak

Türkiye'den Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin de aralarında bulunduğu Avrupa Birliği Comenius Projesi'nin ortağı Almanya, İtalya, Polonya, Finlandiya, Litvanya ve Kıbrıs'tan, öğrenci ve öğretmen grupları, projenin beşinci toplantısı için Sakarya'da buluşacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın (Ulusal Ajans) LLP/Comenius programı kapsamında 7-11 Kasım tarihleri arasında Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin ev sahipliğinde, ?The Magic Touch' projesinin beşinci buluşması Sakarya'da gerçekleştirilecek.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, Express Publishing'in de katkılarıyla Litvanya, Almanya, İtalya, Finlandiya, Kıbrıs, Polonya gelen öğrenci ve öğretmen grupları Sakarya'da ağırlayacak. Projeyle yabancı misafirlerin Türkiye'yi ve Sakarya'yı en iyi şekilde tanıma fırsatını bulmalarının yanı sıra öğrencilerin yabancı dil becerilerinin gelişimini ve farklı kültürleri tanımaları sağlanacak.

Proje dâhilinde öğrenciler tarafından ortak bir masal yazılacak ve bu masal tiyatrolaştırılarak önümüzdeki yıl İtalya'nın başkenti Roma'da sahnelenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber