Kadın sürücü, aracıyla mağazaya daldı

Bakırköy'de aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, yol kenarındaki bir mağazaya girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada mağaza içerisinde alışveriş yapan 1 kadın yaralandı.

Kaza, akşam 18.00 sıralarında Bakırköy İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Nalan G. isimli kadın sürücü 34 L 0643 plakalı cipiyle cadde üzerinde ilerlerken bir anda direksiyonun hakimiyetini kaybedince, yol kenarında bulunan bir giyim mağazasına girdi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında hızla dükkana dalan kadın sürücü, alışveriş yapan ve ismi öğrenilemeyen bir kadına çarparak yaralanmasına neden oldu. Kadın sürücü, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken; yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından bölgede bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kadın sürücü ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu sırada kadın sürücünün yanında bulunan iki kişi, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için büyük uğraş verdi. Mağazanın içerisinde bulunan araç ise, olay yerine gelen çekici tarafından çıkartılarak otoparka çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber