Melikgazi Belediyesi'nin yaptırdığı okul hizmete açılıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Bölgesi Osmanlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 24 derslikli Ali Karamercan İmam Hatip Orta Okulu'nun açılışının yapılacağını açıkladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aynı zamanda çok amaçlı ve büyük ölçekli kapalı semt pazaryeri ile düğün salonunun temel atma töreninin aynı gün yapılacağını duyurdu.

Memduh Büyükkılıç, pazar günü açılışı yapılacak okulun toplam kapalı alanının 3 bin metrekare, iki katlı, 24 derslikli, 4 laboratuarı, iki müzik sınıfı, öğretmen odası, kantininin bulunduğunu belirtti. Büyükkılıç, "Okulun her türlü onanımı belediyemizce yapıldı. Bahçe düzenlemesi ve spor salonu yapıldı. Bu okul bölge halkının isteği üzerine inşa edildi. Temeli atılacak olan pazaryeri ise artan nüfusa yetersiz kalan bölge için yeniden ve iki kat büyüklüğünde yani 4 bin 650 metrekare alanda 2 bin 600 metrekare kapalı alanı olan 400 esnaf kapasiteli olarak inşa edilecek. Semt pazaryerinin üstü ise yine bölge halkının isteği üzerine 250 kişilik düğün salonu yapılacaktır. Semt pazaryeri haftanın bir günü pazaryeri olarak hizmet verecek olup, diğer günler otopark, spor salonu, kurban kesim yeri gibi çok amaçlı hizmet verecektir. Sonuçta belediyemizce yine çok amaçlı ve büyük ölçekli bir semt pazar yeri daha inşa edilerek hizmete sunulacaktır." dedi.

10 Ekim 2011 tarihinde temeli atılan okulun bu yıl eğitim ve öğretim döneminde hizmete açıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek açılış ve temel atma törenlerine tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber