Uşak'ta kamu hastanelerinin başına Uzm. Dr. Atlı getirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Uşak İl Genel Sekreteri olarak Uzm. Dr. Yalçın Atlı atandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Göreve başlayan Atlı, Uşak Devlet Hastanesi'nin başhekim yardımcıları ve yöneticilerinin değiştiğini açıkladı. Başhekim Tamer Mican görevine devam ederken eski başhekim yardımcıları ve hastane yöneticileri için plaket töreni düzenlendi. İl Genel Sekreteri Atlı, VIP yönetici olmayacağını, hasta, hekim, çalışan herkese VIP muamelesi yapan yönetici kadrosuyla çalışmak istediğini söyledi.

Yeni yapılanmada Uşak Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Mutlu Vurkun, Başhekim Dr. Tamer Mican, Başhekim yardımcıları Dr. Amil Ayanoğlu ve Opr. Dr. M.Serdar Akkurt, Genel Sekreter yardımcıları ise idari işlerde Ömer Bağ, mali işlerde İsmail Çelebi oldu. Tanışma tolantısnda bir konuşma yapan Uzm. Dr. Yalçın Atlı, şunları kaydetti: ?Sorunları sizlerin görüşlerini alarak çözeceğiz. Benim çalışma felsefemde herkes mutlu olacak. Başta çalışanlar mutlu olmalı ki hastaları ve hizmet alan vatandaşları mutlu edebilsin. Hastaneye yatan hasta ve yakınları, çarşaf temiz mi değil mi diye düşünmesin. Orada yatan hastanın kendi anneniz, babanız, eşiniz veya çocuğunuz olduğunu düşünerek hareket etmenizi bekliyorum. Sayın Bakanımız'ın dediği gibi burada biz VIP yönetici olmayacağız, bize gelen her vatandaşa VIP muamelesi yapacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber