CHP İlçe Başkanı Özel: İhtiyaç sahibi insanlarımızın yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel, Kadın Kolları Başkanı Gülizar Saçkesen ve partili kadınlar, Tarsus Sakatlar ve Görme Engelliler derneklerini ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'li yöneticiler, Kadın Kolları tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinin gelirini, derneklerin yöneticilerine takdim etti.

CHP heyeti, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Dursun Arslan ve engelli vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kendilerine verdikleri destek ve ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, ?Üyelerimiz, derneğimize geldiklerinde burada huzur buluyorlar, kaynaşarak dayanışma duygularını perçinliyorlar. Dernek olarak, engelli insanlarımızın evlerde hapis kalmalarını istemiyoruz. Buraya gelmelerini arzuluyoruz. Onların sıkıntıları oluyor, araçları bozuluyor. Yaptırmakta zorlanıyorlar. Biz de dernek olarak onlara fazla destek olamıyoruz. Bu tip yardımlarla, engellilerimizin sıkıntılarına bir nebze de olsa merhem oluyoruz." dedi.

Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Dursun Arslan ise ?Bizler, engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilmek, etkinliklere kaynak bulmak amacıyla projeler yapıyoruz. Tabi ki bu tip destekler bizim için çok çok önemli." diye konuştu.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel de ?Paylaşmayı ve dayanışmayı seven bir toplum yapımız var. Bugün ülkemizde ihtiyaç sahibi çok insan var. Yaşanan sıkıntıları el birliği, gönül birliği yaparak aşmamız gerekiyor. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ihtiyaç sahibi insanlarımızın muhtaç duruma düşmeden sorunlarının çözülmesinden yanayız. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde kadın kollarımızın düzenlediği ve sizlerin de katıldığı yemekte, dayanışma duygularının ön plana çıkması gerçekten çok güzeldi. Ben her şeyden önce kadın kolları Başkanımız Gülizar Saçkesen ve tüm ekip arkadaşlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Burada önemli olan hatırlanmaktır." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber