Yozgatlı kadınlardan spora büyük ilgi

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kadınların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmesini sağlamak amacıyla Sağlık İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı ile 'Yaşam Boyu Sporu Tanıtmak' sloganıyla başlattığı programa bayanların yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleşen programa Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, kursiyerler ve ev hanımları katıldı. Haftada 3 gün yapılacak spor etkinliğinin kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu ifade eden bayanlar obez olmamak için spor yaptıklarını söyledi. Zeynep Arslan, "Gençlik Hizmetleri tarafından biz bayanlara yönelik böyle bir spor programı tertip edilmesi çok sevindirici bir durum. Sağlığımız açısından da oldukça faydalı." dedi.

Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Sağlık İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen spor etkinliğine kadınların oldukça yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Sapmaz, "Sporu her insan mutlaka yapması gerekir. Yürümekte bir spordur. Bu açıdan spor sağlığımız açısından önemlidir. Spor salonumuzda haftada 3 gün bayanlara yönelik bu etkinliğimiz devam edecek. Merkezimiz tarafından görevli bayan arkadaşlarımız gözetiminde yapılan ?Yaşam Boyu Sporu Tanıtmak' programına bütün bayanların katılmasını istiyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber