Didimliler 10 Kasım'da Ankara'da Ata'sına yürüyecek

Eğitim-İş Didim Temsilciliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Didim Şubesi, İşçi Partisi Didim ilçe Başkanlığı, Sivil toplum örgütleri, Siyasi partiler ve Atatürkçü Didimli hemşeriyle 10 Kasım'da Anıtkabiri ziyaret edecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-İş Didim Temsilciliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Didim Şubesi, İşçi Partisi Didim ilçe Başkanlığı, Sivil toplum örgütleri, Siyasi partiler ve Atatürkçü Didimli hemşeriyle 10 Kasım'da Anıtkabiri ziyaret edecek.Bugün saat 21:00'de Didim Belediyesi önünden kalkan otobüsle Ankara'ya gidileceğini duyuran Eğitim iş Didim Temsilcisi İbrahim Ata ?Halkız, güçlüyüz, Atatürkçüyüz? Atatürk'ümüze saygımızı göstermek, onun devrim ve ilkelerinin yılmaz bekçileri olduğumuzu haykırmak için 10 Kasım'da Saat 09.05 geçe Anıtkabir'de olacağız. Tüm eğitim emekçilerinin destek ve katkılarını bekliyoruz.?dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Didim Şube Başkanı Selma Özöğretmen ise ?Cumhuriyet Kadınları Derneği Didim Şubesi olarak Anıtkabir'de (10 Kasım'da 10 Milyon yurtsever) Sloganıyla Ata'mıza saygımızı sunmaya gidiyoruz. Bütün Cumhuriyet kadınlarını Ata'mızın bize verdiği haklara sahip çıkmaya çağırıyoruz? dedi.

İş Partisi Didim ilçe Başkanlığı basın sözcüsü Rıdvan Selçok ise ?19 Mayıs 2012 Devrimci gençliğin öncülüğünde ayağa kalkan, 29 Ekim'de Ulus Meydanı 1.Meclis önünde yüz binleri bir araya getiren şahlanışın ardından şimdi de 10 Kasım'da Cumhuriyet yıkıcılığına ve bölücülüğüne dur demek ve milli merkezin oluşturulmasına kuvvet vermek için tüm halkımızı Ankara'ya Anıtkabir'de saat 09.05 de buluşmaya çağırıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber