Antalya'da araç yangını

Antalya'nın Gürsu Mahallesi'nde park halindeki araçta başlayan yangın 2 araca daha sıçradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Gürsu Mahallesi'nde park halinde bulunan 07 AAF 11 plakalı araçta bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, yan tarafta bulunan 34 GB 7107 ve 07 FL 278 plakalı araçlara da sıçradı. Yangında 2 araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, üçüncü araçta ise hasar meydana geldi.

Görgü tanıklarından Sinan Kılıç, "Karşı tarafta bürodaydık. Araçlardan birini kurtardık. Alevler yayılmaya başladığında ortadaki aracın kapısı açıktı. 10 dakika içerisinde her taraf alev aldı. Araçların 3'ü de alev aldı" dedi. Araç sahiplerinden ikisinin olay yerinde olmadığını, sadece bir aracın sahibi ve vatandaşlar tarafından söndürülebildiğini belirten Kılıç, "Yangının başladığı aracın yan kapısı açıktı. Biz vatandaşlık görevimizi yapmış olduk" şeklinde konuştu.

Araçların yandığını görerek olay yerine geldiğini anlatan lise öğrencisi Fatih Yıldırım ise, "Biz 250-300 metre uzaktaydık. Dumanları görünce buraya geldik. Araçlardan biri yanıyordu. Adam alevler içindeki arabaya binip kenara çekti. Yandaki aracın deposu yanmaya başladı. Daha sonra itfaiye geldi. Müdahale etti. Neden yandığı bilmiyoruz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber