Jandarmadan hayat veren kurtarma

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri tarafından yol kenarında yaralı olarak bulunan şahıs, 2 aylık tedavisinin ardından normal hayatına geri döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bozdoğan İlçe Jandarma ekipleri, Eylül ayı içerisinde rutin gece devriyesi görevini yerine getirirken Yakaköy yolu kenarında yan yatmış bir motosiklet gördü. Kaza meydana gelmiş olabileceğini düşünen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede araçtan birkaç metre ileride bulunan ve kimsenin göremeyeceği çukurun içinde bir kişinin olduğunu fark etti. Ağır yaralı vaziyette bilinci kapalı olan yaralı, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan araştırmada Bozdoğan'a bağlı Kızıltepe köyünde ikamet ettiği anlaşılan kişinin Nihat Songül (33) olduğu tespit edildi. Nazilli Devlet Hastanesi'nde 15 gün yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Songül, yaklaşık 2 ay süren tedavisinin ardından bugün günlük normal işlerini yapabilir hale geldi.

Taburcu olduktan sonra bir süre evinde dinlenen ve yürümeye başlayan Nihat Songül Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Hayatını borçlu olduğu jandarma ekiplerini asla unutmayacağını belirten Songül, ?4 çocuk babasıyım. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Jandarma olmasa hayatımı kaybetmiştim. Başta Komutanlarım olmak üzere tüm jandarma personeline teşekkür ediyorum? dedi.

Kafa tasında büyük bir kırık olduğu tespit edilen Nihat Songül, doktorların kendisini uyardığını kaydetti. Kafatasının ön tarafına gelebilecek bir darbe sonucunda hayatını kaybedebileceğini açıklayan Songül, ileri bir tarihte ameliyat yapılana kadar çok dikkatli olunmasının hayati önemi olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber