Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Serdar Şahinoğlu getirildi

Antalya Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Birol Durukan'ın Bornova Devlet Hastanesi'ne atanmasının ardından boşalan Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi görevine Uzman Doktor Serdar Şahinoğlu atandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

6 yıldır Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi görevini yürüten Birol Durukan Hastaneler Birliği Sistemi kapsamında İzmir'e atandı. Durukan'ın Bornova Devlet Hastanesi'ne görevlendirilmesinin ardından boş kalan Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi koltuğuna başhekim yardımcısı Serdar Şahinoğlu getirildi. Görev değişimi hakkında açıklama yapan

Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak, yeni başhekime görevinde başarılar diledi. Birol Durukan'ın kanun hükmündeki kararname ile 2 Kasım'da yürürlüğe giren hastaneler birliği sistemi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi'ne görevlendirildiğini anlatan Çomak, Başhekim yardımcısı olarak görev yapan Uzman Doktor Serdar Şahinoğlu'nun başhekim olarak görevlendirildiği açıkladı.

SAĞLIK BİRLİĞİ FETHİYE DEVLET HASTANESİNİ GÜÇLENDİRECEK

Sağlık sektöründe yaşanan yeni oluşum hakkında bilgiler de veren İl Sağlık Müdürü Uğur Çomak, yeni sistemin sektörün mevcut halini daha iyi hale getireceğini söyledi. Fethiye Devlet Hastanesi'nin ciddi bir gelişim süreci geçirdiğini ifade eden Çomak, "Bundan sonra daha iyi bir sisteme ve daha iyi bir programa geçeceğiz. Yeni uygulamaya başlanılan Hastaneler Birliği sisteminde merkezde bir genel sekreter olacak. Muğla genelinin tüm bağlantıları merkezden yönetilecek. Genel Sekreterin de bu hastaneler ile bir bağlantısı olacak. Daha çok Başhekim ve yöneticiler ile. Şuanda hastanelere yönetici atanmadı. Bu görev şimdilik Başhekimlere verildi ama ileri ki günlerde yönetici atamaları da gerçekleştirilecektir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber