Derik Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı

Mardin'in Derik ilçesinde Derik Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Derik Gençlik Merkezi Mesleki Eğitim Kursları başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurs kapsamında bilgisayar, resim, ingilizce, folklor ve halk oyunları, satranç kurslarının kayıtları devam ediyor.

Derik Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılacak olan kurslardan bilgisayar kursuna ilgi büyüktü. Bilgisayar kursu yoğun ilgiden dolayı hafta içi ve haftasonu olmak üzere 2 grup halinde eğitime başladı. Temel bilgisayar eğitim sonrasında ise web tasarımı, ağ işletmenliği gibi branşlarda kurslar verilmeye devam edecek.

Derik Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Nahırcı Derik Gençlerinin hizmetinde olduklarını söyledi. Nahırcı yaptığı açıklamada, "Kaymakamlık bünyesinde Nisan ayında açılmış olan Gençlik Merkezimizi 2012-2013 eğitim öğretim yılında gençlerimizden gelen talep üzerine halk eğitimle ortaklaşa her türlü kursu açmayı hedefliyoruz. Gençlik Merkezimizde mesleki kursların yanında fitness salonu, kütüphane ve öğrencilerin hoş vakit geçirebileceği faaliyet alanları bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin sosyal yönlerini geliştirmek için tarihi ve turistik geziler yapılacaktır. Tüm gençlerimizi Gençlik Merkezi'ne kayıt olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber