Vali Cerrah, davet aldığı ilköğretim okulunu ziyaret etti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, öğrencilerin daha önce yaptığı davete icabet ederek, Vali İsmail Fırat İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ile birlikte okula gelen Cerrah, okul bahçesinde öğrenciler tarafından karşılandı. 23 Nisan'da Valilik koltuğuna oturan temsili Vali ilkokul 2. sınıf öğrencisi Nazar Çınar, ziyaret nedeniyle Vali Cerrah'a öğrenciler adına çiçek takdim etti.

Öğrencilerle okul bahçesinde bir süre sohbet eden Vali Cerrah, burada yaptığı konuşmada, ?Bugün, sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler biliyorum ki, okulunuzu, öğretmenlerinizi, vatanınızı ve bayrağınızı çok seviyorsunuz. Sizlerden çok çalışmanızı ve vatanınıza yararlı insanlar olmanızı bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Vali Cerrah daha sonra öğretmenler odasında, öğretmenlerle bir araya geldi. Okul Müdürü Müslüm Aydede'den okul hakkında bilgi alan Vali Cerrah, öğretmenlerin herhangi bir sorunu ya da istekleri olup olmadığını sordu. Okul Müdürü Müslüm Aydede ise 24 dersliği olan okulda 752 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydederek, öğrencilerin en iyi eğitimi almaları için tüm öğretmenlerle birlikte gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Cerrah'da öğretmenlerin fedakârlık yapmak zorunda olduklarını belirterek şunları söyledi: "Ülkemizin mihenk taşlarını öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Öğretmenlerimizin, öğrencilere iyi bir eğitim verdiklerinden eminim ama eğitimin yanı sıra öğretmenlerimizin öğrencilerimize vatan, bayrak sevgisini de öğretmeleri gerekiyor. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Benim sizden isteğim, öğrencilerimize vatan sevgisini, bayrak sevgisini, toplumumuzun önemli değerlerini aşılamanız. Çünkü anne babanın veremediğini öğretmen verir. Anne babanın tesir edemediği konularda öğretmen tesir eder. Öğrenci öğretmeninin her dediğini dinler ve öğretmenin sözleri mutlaka öğrencinin kafasında kalır. Bu nedenle sizlere çok önemli görevler düşüyor. Tüm öğretmenlerimize çocuklarımızın eğitiminde gösterdikleri gayretler nedeniyle teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Vali Cerrah, daha sonra okulun anasınıfını ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara oyuncakların yanı sıra diş fırçası ve diş macunu da hediye eden Vali Cerrah, çocuklara mutlaka dişlerini yemeklerden önce ve sonra fırçalamalarını öğütledi. Vali Cerrah, okula Osmaniye Valiliği logolu saat hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber