Üniversiteli'yi sevindiren çalışma

Simav'da Belediyenin Muradınlar Mahallesindeki Meslek Yüksek Okulu ile Teknoloji Fakültesinin bulunduğu Yerleşke ile Kredi ve Yurtlar Kurumu arasında kalan asfalt yolda başlattığı kaldırım döşeme çalışması üniversite öğrencilerini sevindirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 23:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmalarla kendi öz evlatlarından ayırmadıkları üniversite öğrencilerini yazın tozdan kışında çamurdan kurtarmayı hedeflediklerini ifade eden Simav Belediye Başkanı Karahan, ?Çalışmalarımızı şimdilik mevcut yolun 250 metrelik sağ tarafında sürdürüyoruz. Kaldırım çalışmamız Kredi ve Yurtlar Kurumuna ulaştıktan sonra 750 metre daha ilerisindeki TOKİ konutlarına kadar devam edecek. Yolun sol tarafında kalan bölümünü ise alt yapı hizmetlerinin tamamlanmasının ardından devam ettireceğiz? dedi.

Üniversitelilerin kaldırım çalışmalarında ışıklandırma talebinde bulunduklarına vurgu yapan Başkan Karahan, ?Işıklandırma ile ilgili projemiz sonuçlanmak üzere. Öğrencilerimize yakışır konforlu kaldırımda elbette ışıklandırmada olacak. Biz öğrencilerimizi kendi öz evlatlarımızdan ayırmıyoruz. Onlar ailelerinden bize birer emanet. Bir dediklerini iki etmiyoruz? dedi.

Öğrencilerden Fatih Yavuzoğlu, ?Kaldırım çalışması bizi mutlu etti. Ancak bu biraz geç oldu. Özellikle yağmurlu günlerde çok zorlanıyorduk. Başkanımıza teşekkür ederiz? dedi.

Sıla Balaban, ?Kaldırım çalışması çok güzel. Işıklandırma da yapılırsa bizim için çok iyi olacak. Okulumuz ile yurt arasındaki yaya ulaşımımız daha güvenli hale gelecek? dedi.

Yeliz Gürkan, ?Kaldırım talebimiz için bir hafta önce makamında ziyaret ettiğimiz Belediye Başkanımıza sözünü yerine getirdiği için teşekkür ediyoruz. Taleplerimizi dikkate almazı bizi sevindiriyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber