Bursa'da eğitime velilerde destek verecek

Öğrenci velileriyle biraya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, velilerin dilek ve önerilerini dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kurumsal gelişim çalışmaları kapsamında velilerle doğrudan görüşmek, fikir alışverişinde bulunmak ve eğitim sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek amacıyla düzenlenen toplantılar devam ediyor. Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya 7 merkez ilçeden yaklaşık 250 öğrenci velisi katıldı.

Toplantıya velilerden öğrencilere destek olmalarını isteyen Atilla Gülsar, elde edilecek başarıda velilerin de doğrudan etkisi olduğunu belirterek, ?Başarıyı artırmak için uygulamaya koyduğumuz ?Hep Birlikte Başarılı Olalım' ?Çalışkan 9'lar' gibi projelerimiz devam ediyor. Velilerimizin projelerimize destek olmasını istiyoruz. Veli-öğretmen işbirliği yapıldığında başarının artarak devam edeceğine inanıyorum.? dedi.

Velilerin beklentilerini çok iyi bildiklerini ifade eden Atilla Gülsar, ?Her veli çocuğunun bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanmasını ve en güzel okulları kazanmasını istiyor. Her veli çocuğunun hayata en iyi şekilde hazırlanmasını ve iyi bir insan olarak yetişmesini arzu ediyor. Bu beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.? şeklinde konuştu.

Bursa'da yaklaşık 550 bin öğrenci olduğunu bildiren Gülsar, veli desteğinin önemine vurgu yaparak sözlerini şöyle tamamladı: ?Velilerimizden okullarına ve öğretmenlerine sahip çıkmalarını arzu ediyorum. Okullarımızın bulundukları mahallelerde kültür merkezleri haline dönüşmesi gerekiyor. Her türlü etkinlikler ve kurslar okullarımızda yapılmalı. Eğitim öğretim dışında kalan zamanlarda atıl duran okul binalarımız vatandaşlarımıza hizmet vermeli.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber