Van'da trenin çarptığı çocuk yaralandı

Van'ın Bostaniçi beldesinde, hemzeminde meydana gelen tren kazasında bir çocuk yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Bostaniçi beldesinde, hemzeminde meydana gelen tren kazasında bir çocuk yaralandı. Çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, treni taşlayan kalabalıkla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza 13.00 sıralarında Bostaniçi beldesinde meydana geldi. Kapıköy Sınır Kapısı'na giden A.B. yönetimindeki Tcdd'ye ait DE 53032 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte rayların kenarında bulunan R.K. (2) isimli çocuğa çarptı. Yaralı çocuk, bölgede bulunan vatandaşlar tarafından Yalım Erez Mahalle'sinde bulunan 10 Nolu Sağlık Ocağı'na götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından R.K., ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, çocuğun yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olay yerinden hareket eden treni taşlayan kalabalıkla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kaza sonrası olay yerinde toplanan kalabalık, burada en az ayda bir kazanın meydana geldiğini söylediler. Yetkililerin buna bir çözüm bulmalarını isteyen vatandaşlar, bu kazaların böyle devam ettiği sürece treni buradan geçirmeyeceklerini sözlerine eklediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber