Turgutlu'ya 12 bin 500 kişilik stat yapılacak

Manisa'nın Turgutlu ilçesine, 12 bin 500 kişilik stat ve 2 bin 500 kişilik spor salonu yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tesislerin protokolü, Turgutlu Belediyesi konferans salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

Törende konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, eski stadın bulunduğu alanın 55 bin metrekare olduğunu belirterek, ?Bu alana 900 civarında konut ve 50 civarında işyeri, yeni hastanemizin köşesindeki alana 25 dükkanlı sosyal tesis, Ankara asfaltı üzerindeki arsaya da muhtemelen bir özel okul yapılacak. Projenin toplam maliyeti yaklaşık 120 milyon TL olup proje karşılığında belediyemize, 12 ayda ödenmek üzere 3 milyon 500 bin TL gelir elde edildi.? dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise mübarek bir gün ve ayda, iki tesisin protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tanrıverdi, ?Hayırseverlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu eserler, devletle millet kaynaşmamızın önemli bir sembolüdür. Bu eserlerde devletimizin, milletimizin, yerel yönetimlerimizin katkısı vardır. Geleceğimizi güvence altına almak için böyle önemli projelere imza atmalıyız. Gençlerimiz, geleceğimizdir,… Biz yerel yönetimlerimizle, merkezi yönetimlerimizle yarınki Türkiye'yi oluşturmak, geleceğimizi kurmak adına çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

İmza törenine AK Parti milletvekileri Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Orhan ve hayırsever Orhan Polat Yağcı katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber