Kaymakam, öğrenci, öğretmen ve velileri okulda dinliyor

Ordu Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi Müdiresi Ayşe Akyol öncülüğünde öğretmen, veli ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenlenen programa Kaymakam Mustafa Demir, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Duran, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Balcı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi Müdiresi Ayşe Akyol kahvaltının eğitim öğretim ile ilgili bilgi akışını konuşmak amaçlı olduğunu söyleyerek, ?Öğretmen, veli ve öğrenci üçgeninde dayanışmayı sağlamak istiyoruz. Bunun için velilerin çocuklarını okul ortamında da görmelerinin önemi büyük. Güzel bir ortamda bir arada olmak ve öğrencilerin öğretmenleri ve velileriyle aynı masayı paylaşmaları güzel bir fırsat.? dedi.

Kaymakam Demir ise bu uygulamayı 3 hafta önce Ünye Anadolu Öğretmen Lisesi'nde başlattıklarını belirtti. Mustafa Demir, ?Öğretmenleri, velileri öğrencilerle bu şekilde bir arada görmeyi arzuluyoruz. Bu duyguyu sizin yaşamanızı istedik. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların en güzel şekilde yetişmesi, en güzel yerlerde görev alması bizim en büyük isteğimiz. Biz içinde bulunduğumuz görevleri, mevkileri gelecek nesillere bırakırken gözümüz arkada kalmasın. Onlar en iyi şekilde yetişsin istiyoruz. Bundan dolayı özellikle velilerimizin, özellikle anne olan velilerimiz çocuklarına ciddi manada ilgi göstermeli. Velilerimiz en geç 15 günde bir okula gelip müdürüyle öğretmenleriyle konuşup çocuğu hakkında bilgi almalı. Veliler bir şekilde çocuklarına kendilerini göstermesi gerekir. Yakın ilgi ve sıcak temasın her şeyi çözeceğine inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber