Antalya'da falezlerden bir otomobil denize uçtu

Antalya'da bir otomobil, falezlerden denize uçtu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 07 ERD 83 plakalı otomobil, Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Yolu'ndaki Eski Dolum Tesisleri mevkisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize uçtu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye, Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik'ten destek istedi. Bölgeye denizden ulaşan Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi dalgıçları, sulara gömülen otomobilin bulunduğu yere dalış gerçekleştirdi.

Dalış sırasında otomobil içinde bir erkeğe ait ceset tespit edildi. Aracın Antalya Yaş Sebze Meyve Hali'nde işyeri bulunan ihracatçılardan Taner Sağlam'a ait olduğu belirlendi. Cesedin Sağlam'a ait olup olmadığının yapılacak araştırmanın ardından belirleneceği kaydedildi.

Öte yandan, Taner Sağlam'ın da işlerinin kötü gittiği ve bir süre önce iflas ettiği öğrenildi.

Cemal Türe adlı görgü tanığı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede bir kafeteryada çay içerken boş alanda park halindeki otomobilin içindeki sürücünün yaklaşık 3-4 dakika telefonla konuştuğunu gördüğünü, ardından otomobili çalıştıran sürücünün aracı falezlere doğru sürdüğünü kaydetti. Türe, otomobilin denize uçtuğunu görünce polise haber verdiklerini belirterek, "Sürücü otomobili direkt denize sürdü. İntihar ettiğini düşünüyoruz" dedi.

Otomobili sudan çıkarmak için üzerinde vinç bulunan bir balıkçı teknesinden de yardım istendi. Bölgeye gelen teknede, otomobilin sudan çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber