Çelik: Yozgat'ın kalkınması için hep birlikte hareket etmeliyiz

Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (Yogisad) Başkanı Ayhan Çelik, Yozgat'ın gelişmesi ve kalkınması için bürokratlar ile iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayhan Çelik, yaptığı açıklamada, Yerköy'e bağlı Saray beldesi sınırları içerisinde yer alan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), Yozgat'a bağlanacağı yönünde bazı sivil toplum örgütlerinin çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Çelik, kurulduğu günden bu yana Yerköy'e bağlı olan OSB'nin, Yozgat'a kaydırılacak olmasının son derece yanlış olacağını dile getirdi.

OSB'nin Yozgat merkeze bağlanmasının Yerköy'ün geleceğine ağır bir darbe vuracağını savunan Çelik, "Organize Sanayi Bölgesi'nin Yerköy'e bağlı olmasının kime ne zararı var? Yerköy de diğer ilçelerimiz gibi Yozgat'ın 14 ilçesinden bir tanesidir. Yozgat'ın gelişmesi demek Yerköy gibi diğer ilçelerimizin de gelişmesi demektir. Biz bunu böyle değerlendiriyoruz. Aynı şekilde ilçenin gelişmesinin de tabii ki iline de katkısı olacaktır. Fakat ilde bulunan bazı sivil toplum kuruluşları galiba bunu böyle değerlendirmiyor. OSB ve Saray'ın Yerköy'ün ekonomik can damarı. Bu damarın kesilmemesi için yöneticilerimize sivil toplum temsilcilerimize ve işadamlarımıza görevler düşüyor. Yozgatımız ve ilçelerimizin kalkınması için hep birlikte hareket etmeliyiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber