Spor yorumcularını öğrencilerle buluşturdu

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu düzenlediği etkinlikle spor yorumcularını öğrencilerle buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRT Spor Yorumcusu Fatih Doğan'ın moderatörlüğünde yapılan söyleşi, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programa Fatih Doğan'ın yanı sıra Sabah Gazetesi Yazarı Gürcan Bilgiç ve Habertürk Gazetesi Spor Yazarı Ali Gültiken de katıldı. Gültiken, Türk futbolunun bir kaos yaşadığını dile getirerek, bu kaostan ciddi ve yeni bir yapılanma ile çıkılabileceğini savundu.

Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Sabah Gazetesi Yazarı Bilgiç ise ?Sizler derslerinize ne kadar çalışıp başarı yakalıyorsanız, bu durum futbol için de böyle. Çalışırsanız başarılı olursunuz.? dedi. Bilgiç, Türk futbolunun daha başarılı olması için yabancı futbolcu oynatmada sınırlama yapılması gerektiğini aktardı. Fatih Doğan da Türk sporunun gelişmesi, gençlerde spor bilincinin oluşması için bu tür programların önemli olduğunu dile getirdi.

Söyleşiye ilçede öğrenim gören öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra belediye başkan yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber