Resim yaptılar, buz pisti bileti kazandılar

Hesaplı alışverişin yanı sıra yaşam ve eğlence merkezi olan Optimum Outlet Adana AVM'de, ödüllü resim yarışması düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarışmaya katılan herkese balon ve şeker dağıtıldığı etkinlikte, yaptıkları resimlerle dereceye girenlere ödül olarak buz pisti bileti ve çeşitli hediyeler verildi.

Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, bir yandan bölgenin ekonomik anlamda gelişimine katkı sunarken, diğer yandan da kültürel ve sosyal anlamda da kent yaşamının zenginleşmesini sağlıyor. Bu kapsamda düzenlenen resim yarışması yoğun ilgi gördü. Çocuklar resimdeki yeteneklerini sergilerken, objektiflere de renkli görüntüler yansıdı.

Yarışmada, birinciliği Hilal Altunbaş elde ederken, Ahmet Muhammet ikinci, Buse Arslan da üçüncü oldu. Özel Akdeniz Okulları Resim Öğretmeni Elvan Özkan, ?Buradaki amacımız; çocuklara resim yapmayı sevdirmenin yanı sıra Optimum gibi bir eğlence ve yaşam alanında hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktı.'' dedi.

Yarışmada ödül kazanan öğrenciler ise buz pistinde kayarken, öğretmenleri ve aileleri de onların mutluluğuna ortak oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber