Orhangazi alt yapısına Japon desteği

Orhangazi Belediyesi'nin Japon Kalkınma Ajansı (JICA) desteği ile hayata geçireceği alt yapı projesinin ihalesi sonuçlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orhangazi Belediyesi'nin Japon Kalkınma Ajansı JICA desteği ve İller Bankası koordinatörlüğünde hayata geçireceği alt yapı projesinin inşaat ihalesi 31 Ekim tarihinde yapılmıştı. 13 firmanın verdiği dosyaları inceleyen Orhangazi Belediyesi İhale Komisyonu ihalede en uygun teklifi veren firmayı da belirledi. Muhammen bedeli 22 milyon 685 bin TL olarak belirlenen alt yapı ihalesinde 13 firma içinde 12 milyon 438 bin TL teklif sunan Altınbaş İnşaat en uygun teklifi verdi. İhale komisyonu tüm firmalara ihale sonucunu bildirirken, önümüzdeki haftaya kadar sürecek olan itiraz süresinden sonra ihale de sonuçlanmış olacak.

Alt yapı projesinin yapım süresi de netleşmiş oldu. Buna göre ihaleyi alan firma ile yapılacak sözleşme tarihinden itibaren alt yapı çalışmaları en geç 720 gün içinde tamamlanmış olacak. Bu durumda inşaatın en geç 2014 yılının Aralık ayına kadar tamamlanması gerekecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber