Belediye-İş'ten Başkan Keskin'e teşekkür

Ödemiş Belediyesi'nde görev yapan 130 kadrolu işçinin, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından biriken ücret farklarının ödenmesinden dolayı Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Salih Er, Başkan Keskin'e teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödemiş Belediyesi tarafından 1 Mart 2009 tarihinde imzalanması gereken toplu iş sözleşmesinin, iki sendikanın yetki anlaşmazlığının mahkemeye taşınması ile 32 ay mağdur durumda kalan 130 işçi, imzaların atılmasının ardından 19 Kasım Pazartesi günü ücret farklarını aldı. Belediye önünde düzenlenen törene katılamayan Sendika Şube Başkanı Salih Er, sendika temsilcileri ile birlikte dün Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret gerçekleştirdi, emeğe saygısından dolayı teşekkür etti.

Başkan Bekir Keskin de, ? İşçilerimizin sendikal sorunları uzun bir zaman aldı. Fakat bu süreçte işçilerimiz, görevlerini aksatmadan, uyumlu bir anlayış içinde çalıştılar. Tüm işçilerimize gösterdikleri sabır nedeniyle teşekkür ediyorum. Sendika yöneticilerine ve temsilcilerine bu süreçte iyi bir yönetim sergilemelerinden dolayı teşekkür ederim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber