Muş'un iki köyü daha kanalizasyona kavuşuyor

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde şebekeli kanalizasyon çalışmasına başladıklarını, köylerin daha modern bir hale geleceğini ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri, merkeze yakın köylerde şebekeli kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre önce Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde yapımına başlanan şebekeli kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Genel Sekreter Şeyhmus Yentür, 1 milyon 500 TL bedelli proje ile iki köyün kanalizasyon sorununun çözüme kavuşacağını söyledi.

Toplam 17 kilometrelik bir alanda kanalizasyon döşemesi yapılacağını belirten Yentür, projenin 350 birimden oluştuğuna dikkat çekti.

Bu tür çalışmaların yapılmasında geç kalındığını kaydeden Yentür, şunları söyledi: ?Muş'un merkeze bağlı, iki mahallemiz niteliğinde olan Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon yapım çalışmasına başlamış durumdayız. Projemizin bedeli 1 milyon 500 bin TL'dir. Yaklaşık olarak 17 kilometrelik bir alanda kanalizasyon çalışması yapacağız. Bu projemiz 350 birimden oluşmaktadır. Bu projemiz bittikten sonra 2 köyümüz, köy içlerindeki atık sulardan ve kötü manzaradan kurtulmuş olacaklar. Geç kalınmış bu çalışma neticesinde köylerimiz daha modern bir görünüme kavuşurken, köylülerimiz de hizmetin en iyisi ile kendilerine layık olan hizmetlere kavuşmuş olacaklar. Burada Sayın Valimizin katkısı büyük ölçüdedir. Özel bir bütçe ile bu köylerimizin kanalizasyon sıkıntıları halledilerek çözüme kavuşturulacaktır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber