Yaşlı kadını yaralayan hırsızları vatandaşlar hastanelik etti

Üsküdar'da girdikleri bir binadan hırsızlık yaptıktan sonra çıkarken karşılaştıkları yaşlı kadını iterek merdivenlerden düşüren iki zanlı, mahalle sakinleri ve polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşların bir süre dövdüğü şahıslardan biri hastanelik oldu.

Olay, saat 15.00 sıralarında Salacak Mahallesi Köprülü Konak Sokak'taki 4 katlı apartmanda meydana geldi. İddialara göre binanın en üst katındaki daireden hırsızlık yaptıktan sonra dışarıya çıkan şahıslar, alt katta oturan Sadiye Alpullu (60) ile karşılaştı. Yaşlı kadının "Siz kimsiniz, ne yapıyorsunuz?" şeklindeki soruları karşısında paniğe kapılan hırsızlar, yaşlı kadını iterek merdivenden düşürdü. Yuvarlanan Sadiye Alpulu (60) başından yaralandı.

Yaşlı kadının bağırmalarını duyan mahalle sakinleri kaçan hırsızların peşine düştü. Bir süre sokak aralarında kovalanan zanlılardan biri yakalanarak çaldığı cep telefonları ile ziynet eşyası elinden alındı. Daha sonra bir süre dövülen Kamil Y. (51) polis ekiplerine teslim edildi. Diğer hırsız da takip sonucu saklandığı yerde yakalandı. Her iki zanlı da Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Üzerinde kimlik çıkmayan Kamil Y., vatandaşlardan yediği dayak nedeniyle fenalık geçirdi. Zanlı, çağrılan ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Kamil Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Hırsızların yaraladığı Sadiye Alpullu ise bir süre ambulans bekledikten sonra komşuları tarafından hastaneye götürüldü.

Olay yerinde yaşadıklarını anlatan Sadiye Alpullu, "Evimden çıkarken üst kattaki daireden hırsızlık yapan 2 kişiyle karşılaştım. Ne yapıyorsunuz diye sorduğumda beni iterek düşürdüler. Merdivenlerden düştüm. Başımı betona çarptım." şeklinde konuştu.

Hırsızları bir süre kovalayarak yakalayan vatandaşlar ise, "Evden koşarak çıktıklarını gördük. Peşlerine düştük. Bir tanesini sokakta kıstırdık, tam yakalayacaktık ki bize bıçak çekti. Bıçak çekince bırakmak zorunda kaldık. Diğerini yakalayarak polise teslim ettik. Çaldıkları eşyaları da ellerinden aldık." diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber