Osman Genç, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Aydın'ı ziyaret etti

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni atanan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Rıza Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un sağlık alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Genç, "Canik'i sağlıkta marka yapmayı hedeflediklerini söyledi. Ziyarette konuşan Başkan Genç, "Canik belediyemizin yaptığı girişimler ve verdiği destek sonucunda Karadeniz'in en büyük özel sağlık kuruluşu olan Medicana'ya sahip. Yine Türkiye'nin ilk konsept hastanesi Romatem Canik'te. Bu iki sağlık kuruluşumuz Canik'i sağlıkta öne çıkarıyor." dedi.

Belediye olarak kültür, eğitim, ticaret, kentsel dönüşüm kadar sağlığa da büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Genç, "Canik son 8,5 yılda yaşadığı değişim ve dönüşüme paralel olarak sağlıkta da Samsun'un güzide bir ilçesi olmuştur. Sağlık alanında desteklerimiz her zaman sürecek." diye konuştu.

Başkan Genç, yeni atanan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, İdari Hizmetler Başkanı İbrahim Küçük, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ahmet İsmailoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Şen ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Dursun M. Mehel'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber