Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 08:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ve batısı ile Doğu Anadolu'nun batısının aralıklı yağmur ve sağanak, bu sabah ilk saatler ve gece saatlerinde Sivas, Yozgat, Kayseri, Tunceli ve Erzincan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz'de kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor. İç Anadolu, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemizin büyük bir bölümünde mevsim normalleri civarında, İç Anadolu bölgesinde mevsim normallerinin 2 ile 4 derece altında, Doğu Anadolu'da mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetlice (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'da yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber