BUGİAD, huzurevinde kalan öğretmenleri unutmadı

Bursa Girişimci Aktif İşadamları Derneği, (BUGİAD) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde huzurevinde kalan öğretmenleri unutmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Dilek Ataygeldi, BUGİAD Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Akınoğlu ve BUGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tahmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Ali Osman Sönmez Huzurevi'ne giderek, burada kalan 5 emekli öğretmenin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ziyarette BUGİAD üyelerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul da eşlik etti.

Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan öğretmenlerden Metin Kayan BUGİAD'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ?Öğretmenler insanlık tarihinin adsız kahramanlarıdır. İşlerini menfaat için yapmayanlardır. Milletimizin ve memleketimizin yükselmesi, öğretmenlerin verimli, bilgili üstün nitelikleriyle mümkün olacaktır. Bizim mesleğimiz peygamber mesleğidir.? diye konuştu.

Öğretmenler Günü'nde emekli öğretmenlerin hatırlanmasının önemine değinen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul, ?Bu ziyaretiniz bizi oldukça memnun etti. Emekli öğretmenlerimiz hatırlanmaktan büyük keyif alıyorlar. Ben çalışan öğretmenlerden çok emekli öğretmenlerin hatırlanması taraftarıyım. Çünkü onların hatırlanmaya daha çok ihtiyacı var.? dedi.

BUGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tahmaz ise 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde asıl unutulmaması gerekenlerin huzurevindeki öğretmenler olduğuna dikkat çekerken, ?Bir insanın öğretmenini sevmesi ve öğretmenin de öğrencilerini sevgi ve şefkatle kucaklayabilmesi oldukça önemli. Öğretmenlerin herkesin hayatında farklı bir yeri var.? ifadesini kullandı.

BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Dilek Ataygeldi de, ?Biz öğrencilerine veda eden huzurevindeki emekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamayı düşündük ve ziyaretinize geldik.? şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından BUGİAD üyeleri, Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan emekli öğretmenlere çiçek ve hediye takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber