Gazipaşa'da neşeli Öğretmenler Günü kutlaması

Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, öğretmenlerin dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı. Programa Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ayhan Gedük, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çelik, Siyasi parti üyeleri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, törende yaptığı konuşmada, ?Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik olduğunu söyleyen Mustafa Aktaş, ?Her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Bu kapsamda öğretmenlerimizin kendilerini çağın yenilikleriyle beraber bilgi ve teknoloji çağının gereklerine uygun şekilde donatarak bizleri daha güzel bir geleceğe ulaştıracak şekilde yenilemelerini tavsiye ediyorum. Bu duygularla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete göçen öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, Emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve mutluluklar ve uzun ömür diliyor, sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum? diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmasından sonra yeni Emekli olan öğretmenlere plaket, yeni atamasını alan öğretmenlere yemin töreni düzenlendi, Eğitim döneminde başarılı öğretmenlere başarı belgesi ve yine eğitim dönemi içinde değişik dallarda başarı elde eden öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Programda şiirler okundu, tiyatro gösterisi düzenlendi ve öğretmenlerden oluşan dört kişilik bir ekip öğretmenlere türküler ve şarkılar söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber