Uşak'ta arbedede ölümle ilgili biri komiser 2 kişi tutuklandı

Uşak'ta hırsızlık şüphelilerini yakalamaya çalışan polis ekipleri ile şüpheli yakınları arasında çıkan arbede sırasında Kenan Kapısız adlı bir kişinin ölümüyle ilgili olarak aralarında bir komiserin de bulunduğu 2 kişi tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün çıkan olaylara karıştıkları belirlenen hırsızlık zanlısı E.G., arbede sırasında polise saldıran G.G. ve M.S. gözaltına alındı. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak kaçan Ö.S. isimli firari hırsızlık zanlısının da arandığı öğrenildi.

Bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan hırsızlık zanlısı E.G. ve polise mukavemet olayına karıştıkları belirlenen G.G. ve M.S. 'polise mukavemet, gasp, adam yaralama ve ölüme sebebiyet verme' suçlamaları ile yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi. Burnunda ve parmaklarında kırıklar bulunan Komiser H.G. ise hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. 'Ölüme sebebiyet verme' suçundan polis nezaretinde adliyeye getirilen Komiser H.G. ve zanlılar savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Savcılıkta yapılan sorguları sonrasında G.G. ve M.S. savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, hırsızlık zanlısı E.G. ve komiser H.G. tutuklanarak Uşak Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Kenan Kapısız'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak akşam saatlerinde Uşak'a getirildi. Kapısız'ın cenazesi, pazar günü Kevser Camii'nde ikindi vaktinde kılınacak namazından Yeni Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber