Amasya'da hastalandı, Malatya'da şifa buldu

Amasya'dan Malatya'daki akrabasının yanına dirsekteki kireçlenme ve hareket kaybı nedeniyle tedavi olmaya gelen bir kadın, yapılan ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cevriye Ünlü (60) isimli yaşlı kadın, sağ dirsekte kireçlenme ve hareket kaybı şikayeti nedeniyle Gözde Kışla Hastanesi'ne gelip Doktor Caner Cengiz Turan'ın yaptığı yaklaşık bir saat süren ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu. Doktor Caner Cengiz Turan, yaptığı açıklamada, hastanın yıllardır elini ve kolunu kullanamadığını ifade edip, ?Özellikle yemek yeme su içmede sıkıntı çekiyordu. Bir saat süren ameliyat yaptık. İlk geldiğinde kolunu 20 derece hareket edebiliyordu. Şu anda 130 dereceye kadar elini hareket edebilmektedir. Özlemini çektiği yemek yemeyi tek başına yapabilecek duruma geldi? ifadelerini kullandı.

Ameliyat olan kadın Cevriye Ünlü ise, tavsiye üzerine geldiğini belirterek, öncesine rağmen elini ve kolunu rahat hareket ettirdiğini bildirdi.

Cevriye Ünlü'nün eşi Hasan Ünlü tavsiye üzerine geldiklerini belirterek, ?Eşim sağ kolu ile yemek yiyemiyordu. Ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu. Önce Allah'a sonra doktorlara teşekkür ediyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber