TTO, AB standartında beş yıldızlı oda

Torbalı Ticaret Odası(TTO) Türkiye'deki 28 oda arasına girip akredite oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belgeyi TTO başkanlarına Ankara'da bir törenle veren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Akradite olan oda 5 yıldızlı olmuştur." dedi.

TTO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) akredite olarak üyelerine "beş yıldızlı" hizmet veren oda ve borsalar arasında yerini aldı. Türkiye'deki 28 oda ve borsayla birlikte "Akredite Borsa" olmak için değerlendirmeye alınan TTO, Eylül ayında yapılan son denetimden sonra belge almaya hak kazandı. Ankara'daki Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda düzenlenen Oda-Borsa Akreditasyon sertifika törenine, Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Çınar, Meclis Başkanı Abdulvahap Olgun, Akreditasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Aksoy, Genel Sekreter Bahadır Yılmazer, Genel Sekreter Yardımcısı Semra Ispartaloğlu ve Akreditasyon Danışmanı Birsen Baştan Tırıs, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Başkan Yardımcısı Halim Mete katıldı. İngiltere Odalar Birliği'nin işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamaları dikkate alınarak oluşturulan Oda Akreditasyon Modeli'ne, Türkiye'deki 28 oda ile birlikte Torbalı Ticaret Odası da dahil oldu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektöre hizmet edebilmek için buna layık hizmet kapasitesine sahip olmak gerektiğini ifade etti. Akredite olan oda ve borsaları 5 yıldızlı olarak tanımladığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, ''Bugün beş yıldızlı oteller müşterilerine nasıl hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek.'' diye konuştu. TTO Başkanı Çınar, "Amacımız, hizmet kalitemizi ve çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmak. Bu amaç doğrultusunda '8. Dönem Akredite Oda ve Borsalar' arasına katıldık. 5 yıldızlı hizmet sunabilen oda ve borsalara yönelik denetimler sonucu verilen akreditasyon belgesini almanın gururunu yaşıyoruz. Bu, bir ekip çalışmasının ürünüdür." dedi. Meclis Başkanı Olgun ise ?Torbalı Ticaret Odası; vizyonunu, gelecek perspektifini ve üyelerine verdiği hizmeti akredite olarak taçlandırdı. Bu hedefe yürürken çok sayıda faaliyete imza attık. Verdiğiniz emekler neticesinde 28 oda arasına girmek gerçekten de gurur verici." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber