Yıldırım'dan bir şampiyonluk bir ikincilik

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Özel Yıldırım Koleji Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Özel Okullar arası Atletizm şenliği oyunların tamamlanmasıyla sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batı Karadeniz özel okullar arası atletizm şenliği Yıldrım Koleji Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Şenlik, 20 metre koşusu, uzun atlama, beceri koordinasyonu ve ağırlık topu fırlatma branşlarında yapıldı. Şenlikte 3 - 4 - 5 - 6 ve 7. sınıflar kendi yaş gruplarında yarıştı.

Şenliğe Yıldırım Koleji'nin yanı sıra Bolu, Bartın, Düzce, Karabük ve Zonguldak'ta bulunan özel okullardan toplam 150 öğrenci ve çok sayıda veli iştirak etti.

Yıldırım Koleji öğrencileri şenlikte 6 altın, 5 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 18 madalya kazanırken; bayrak yarışında kızlar takım halinde birinci; erkekler ise takım halinde ikinci oldular.

Yarışmaya katılan öğrencilerinden İzem Kanca, "Böyle bir şenliğe katılmaktan dolayı inanılmaz mutluyum. Hem başka şehirlerden yeni arkadaşlar edindim, hem de onlarla yarışmanın heyecanını yaşadım. Bu güzellikleri bize yaşatan herkese teşekkür ederim." dedi.

Yıldırım Koleji beden eğitimi öğretmenlerinden Ahmet Öksüz ise konuşmasında, "Artık geleneksel hale gelen Batı Karadeniz Özel Okullar Arası Atletizm Şenliği'nin bu yıl üçüncüsüne okulumuz spor tesislerinde ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca kazandığımız madalyalarla öğrencilerimiz bizleri onurlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber