Ses bombalı saldırı güvenlik kamerasında / Video

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşlarının bir markete ses bombası ile saldırma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Bölücü terör örgütü yandaşlarının markete ses bombası ile saldırma anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, ellerindeki patlayıcı ile marketin önüne gelen bölücü yandaşları, taş ve çekiçle önce camları kırıyor, ardından ses bombasını markete atarak kaçıyor. Bu sırada market içinde bulunan çalışanlar ile müşteriler ise panik halinde kaçmaya çalışıyor. Patlamanın etkisiyle kaçmaya çalışan bir kişi bir anda yere yığılırken, marketin de camları kırılıyor. Saldırganlar ise kaçarak izlerini kaybettiriyor.

Öte yandan, açlık grevlerini bahane ederek vatandaşlara ait iş yerlerini kundaklayıp bombalı saldırı düzenleyen, korsan gösterilerde polise taş ve molotof bombası atan şahıslara yönelik önceki gün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi ise bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7'si Adana Ağır Ceza Mahkemesi'ne, yaşı küçük bir kişi ise Mersin Adliyesi'nde mahkemeye çıktı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber