Aydın TOKİ sakinleri kalorifer sorunlarına çözüm bekliyor

Aydın'da 600 ailenin yaşadığı TOKİ sakinleri, havaların iyice soğuması ve Aralık ayına girilmesine rağmen yaşadıkları kaloriferlerinin sıkıntısının giderilmesini bekliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TOKİ Konutları Temsilcisi Deniz Tolu, ?Aydın merkez Zeybek TOKİ Konutları'nda ikamet etmekteyiz. TOKİ'nin atadığı ve biz sakinler olarak hiç bir şekilde hesap bile soramadığımız, yazılı ve sözlü hiçbir şikayetimize tatminkar cevap vermeyen geçici site yönetimi ile sorunlar yaşamaktayız. Konutlarda 3 kış geçirdik. Geçen yıl Şubat ayında kaloriferlerimiz arızalandı. Aradan 10 ay geçmesine rağmen tamir ettirilmedi veya kazanları yapan firmaya hesap sorulmadı. 15 adet kalorifer kazanının 15'inin de aynı anda arızalanması ve hakkımızın aranmaması oldukça düşündürücü ve üzücü. 15 kalorifer kazanının arızalanması bahanesiyle 8 ay boyunca ödemekte olduğumuz yakıt parası 125 TL ve aylık ortak gider masrafı 48 TL haricinde yaklaşık 100 bin TL arıza ücreti adı altında ücret talep etmektedirler. Kaloriferlerimiz yanmadığı için sakinler olarak karakolluk olduk. 01 Aralık oldu hala kaloriferler yanmıyor ve ne zaman yanacağı hakkında çelişkili bilgi veriyorlar. Sesimizi kimseye duyuramıyoruz? dedi.

Tolu, 02 Aralık 2012 Pazar günü saat 13.00'de yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek için Aydın merkez Zeybek TOKİ Konutları'nda geniş katılımlı bir açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber