Bitlis'te liderlik eğitimi verilecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılacak liderlik eğitimi kapsamında Bitlis'te de organizasyon yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili makamında açıklamalarda bulunan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, ?Bitlis'te liderlik eğitimi vermek amacıyla şartları uyanların başvurusunu aldık. Yapılan başvurular neticesinde yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Bitlis'te liderlik dersleri vermek üzere 4 kişi seçtik. Seçtiğimiz bu 4 kişi 10 -13 Aralık tarihlerinde Bakanlığımız tarafından verilecek olan 2 günlük seminerin ardından ilimizde liderlik eğitimi vermeye başlayacaklardır.? diye konuştu.

Başvurularda fakülte mezunu ya da fakülte son sınıf öğrencisi olma ve 18 ile 36 yaş aralığında olma şartı koşulduğunu ifade eden Güven, şöyle konuştu: ?Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak belirlediğimiz 4 kişi Ankara'da ki seminerin ardından Tatvan ve Hizan'da istihdam edilecekler. Bu hocalarımız gençlik merkezlerimizde gençlerimize liderlik eğitimi verirken aynı zamanda gençlerimizi de kötü alışkanlıklardan koruyacaklar. Projenin en büyük amacı da zaten gençler üzerine kurulmuş olmasıdır. Bu proje sayesinde gençlerimiz kahve köşelerinde oturmak ve orada vakit harcamak yerine gençlik merkezilerimizde kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde spor aktivitelerine katılabileceklerdir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber