İşadamının düşürdüğü parayı bulan 3 kadın sırra kadem bastı

Güngören'de içerisinde 22 bin 600 TL bulunan para dolu poşeti düşüren bir işadamının parasını bulan 3 kadın kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Güngören'de oto alım satım işi yapan Zikri Aygün, geçen hafta salı günü içinde 22 bin 600 lira olan poşet ile işyerine geldi. Aygün, işyeri önünde karşılaştığı arkadaşı ile konuşurken bir anlık dalgınlıkla koltuk altına koyduğu poşeti yere düşürdü ve ardından işyerine girdi. Bu sırada yere düşen poşeti fark eden bir kadın etrafı kolaçan etmeye başladı. Tam bu esnada oradan geçmekte olan iki kadın içi para dolu poşeti fark etti ve parayı aldı. Parayı ilk fark eden diğer kadın ise bu iki kadının paraları aldığını görünce hemen onların yanına geldi. Aralarında konuşup anlaşan kadınlar paralar ile birlikte sırra kadem bastı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Kadınların parayı bulup alması ve kayıplara karışması bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bu sırada içi para dolu poşeti düşürdüğü yerde bulamayan Zıkri Aygün, zaman kaybetmeden güvenlik kamerası kayıtlarına bakarak parasını alanları tespit etti. Aygün, ?Parayı kasaya koyup daha sonra bankaya yatıracaktım fakat bir anlık dalgınlığım ile parayı düşürdüm. Tekrardan dışarı çıktığımda parayı göremedim. Bunun üzerine güvenlik kameralarına bakarak, parayı alanları tespit ettim. Poşetin içinde 22 bin 600 lira vardı? dedi.

Polis paralarla kaçan 3 kadının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber