Nevşehir ?de modern pazar yeri, 9 Aralık'ta hizmete giriyor

Nevşehir Belediyesi tarafından İbrahim Paşa Mahallesi'nde yapımı 36 bin metrekarelik kapalı inşaat alanın alan üzerinde gerçekleştirilen Modern Pazaryeri, 9 Aralık 2012 Pazar günü, hizmete giriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir'in yıllardan beri katmerleşen en temel meselelerinin başında gelen ve yıllar yılı çözüm üretilemeyen Modern Pazar yeri, Nevşehir Belediyesi'nin bu yöndeki soruna kararlı bir şekilde yaklaşımı ile artık sona eriyor.

Türkiye'nin bu alanda örnek projelerinden biri olacak Nevşehir Modern Pazar yeri, vatandaşların pazar alışveriş ihtiyacını daha sağlıklı ortamda yapmalarının sağlanmasının yanında bazı özellikli birimleriyle de günlük veya hafta sonu pazar alışverişini yapacak ev hanımları açısından ideal bir alışveriş merkezine de dönüşecek.

Bebekleri ile birlikte alışveriş yapmak isteyen ev hanımları için bebek bakım odası ve dinlenme birimlerinin de oluşturulduğu modern pazar yerinin alt katında yaklaşık 1000 kişilik 2 bin 942 metrekarelik bir alanda çok amaçlı salon, 250 araçlık otopark, polis, zabıta ve veteriner hizmet üniteleri de yer alıyor.

Yürüyen merdivenin yanı sıra engelli ve yaşlılar için asansörün de bulunacağı Modern Pazar yerinde, Pazar tezgahları ile birlikte, 105 işyeri, Balık ve Peynir satış üniteleri de bulunuyor.

Kendi alanında bir ilk merkez olma ünvanını da elinde bulunduran Modern Pazaryeri sayesinde vatandaşlar, yazın sıcağında ve kış aylarının soğuk günlerinde artık pazar alışverişlerini yapmaktan da kurtulacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber