Uçuruma yuvarlanan minibüste: 5 kişi yaralandı

Sivas'ta, fidan işçilerini taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Sivas'tan Mardin'e giden fidan işçilerini taşıyan S.K. (27) yönetimindeki 47 AU 651 plakalı minibüs, Sivas-Kayseri karayolu Taşlıdere mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. İçerisinde 13 kişinin bulunduğu minibüs, yaklaşık 3 metre yuvarlandıktan sonra hemzemin geçide düşmeden durdu. Kazada minibüste bulunan A.B. (21), M.T. (6), N.B. (21), M.B. (20) ve S.T. (22) yaralandı. Yaralılar ambulansla Sivas'taki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, ulaşımı kontrollü olarak sağladı. Karayollarına bağlı ekipler de yolda kar temizleme çalışması yaptı.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü S.K., Sivas'tan Mardin'e gittiklerini ve kar yağışı nedeniyle aracın kontrolden çıktığını söyledi. Kaza yapan minibüste bulunan yolcular ve beraberinde giden bir diğer minibüsün yolcuları, çalışmaları beklerken üşümemek için battaniyelere sarındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber